Företaget

MANISON Security är ett väletablerat säkerhetsföretag som har kunder från Luleå i norr till Ystad i söder, Men vi finns även i Danmark, Finland och Norge

Manison Security har sedan starten levererat skräddarsydda säkerhetslösningar till stora och små företag.
Vårt mål är att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för att tillgodose kundens syfte och mål – som att exempelvis öka tryggheten för personalen, öka lönsamheten i form av minskade stölder eller minskad skadegörelse etc.

För att kunna kvalitetssäkra vårt arbete, Göra det enkelt för våra kunder och samtidigt skapa förtroende och långsiktighet
har vi valt att vara en helhetsleverantör inom kameraövervakning, inbrottslarm, passersystem, visuella tjänster och utbildning.
Det innebär att vi tar hand om allt från behovsanalys, projektering till installation och service. Tack vare vårt helägda dotterbolag MANISON Control Center som är en ständigt bemannad och av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag kan vi erbjuda förutom våra visuella tjänster, support till våra kunder dygnet runt, året om.

Behovet av lösningar varierar mellan olika verksamheter. För att få fram den mest optimala lösningen är det viktigt för oss att kunden själv får förståelse och kunskap om vad som verkligen behövs.
Vi vill inte erbjuda en anläggning oavsett om det gäller kameraövervakning, inbrottslarm, passersystem eller någon av våra visuella tjänster om vi vet att skyddet blir bristfälligt och tvärtom så erbjuder vi heller aldrig en anläggning som är för omfattande i förhållande till syfte och mål.

Genom vårt helägda dotterbolag MANISON Control Center och dess ständigt bemannade central kan vi erbjuda en rad visuella tjänster i abonnemangsform Security-as-a-Service. Några av dessa tjänster är
TRYGG Personal, TRYGG Larmverifiering, TRYGG Rondering, TRYGG Fjärrövervakning. Dessa tjänster kan abonneras som en del av en helhetslösning men vi erbjuder självklart även dessa tjänster till redan befintliga anläggningar – oavsett leverantör.

Utöver de visuella tjänsterna har vi i de flesta fall en teknisk övervakning av våra kunders anläggningar. Det innebär att vi kan arbeta proaktivt och snabbt göra en insats om t ex en kamera skulle sluta fungera eller en lagringsenhet skulle sluta lagra bilder. Vi har även möjlighet att på distans hjälpa till med att exportera bilder, stänga av en larmsektion, spärra ett passerkort eller liknande.

För de kunder som inte vill investera i de anläggningar vi föreslår/offererar kan vi erbjuda en förmånlig finansiering i form av hyra eller leasing.